Over NET4IT

Gewoon goede ICT

Bij NET4IT staat jouw bedrijf bij ons in het middelpunt. We willen je eerste keuze zijn voor IT-oplossingen, dus we bieden een breed scala aan diensten, van systeem- en netwerkbeheer tot en met Cloud en Voip oplossingen die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt! Op deze wijze hoef je minder tijd aan ondergeschikte taken te besteden, zodat je je kunt richten op waar je het beste in bent, namelijk het runnen van je bedrijf.

Word jij onderdeel van ons team?

Missie

Wij bieden hoogwaardige service en een uitgebreid aanbod waarmee wij meerwaarde aan het MKB kunnen bieden. Met de combinatie van ervaring en expertise staat het Net4IT team klaar voor zijn klanten.

Visie

Wij willen ondernemend Noord-Holland bedienen en oplossingen op uiteenlopende ICT vraagstukken verzorgen. Ontzorgen en continuïteit bieden, zodat onze klanten kunnen doen waar zij goed in zijn. Service- en klantgericht, open en eerlijk. Toonaangevend in de regio.

Een greep uit onze relaties

Maak kennis met je nieuwe collega's

Sta jij hier straks ook tussen?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om onze klanten te helpen groeien en slagen. Wij geloven dat IT eenvoudig en toegankelijk moet zijn voor iedereen, en we doen er alles aan om dat mogelijk te maken.

Het hart van ons bedrijf

"Samen coole dingen bouwen? Laten we onze expertise bundelen en de digitale toekomst samen vormgeven. Samen kunnen we complexe uitdagingen omzetten in innovatieve oplossingen en streven naar uitmuntendheid. Laten we de code kraken en de digitale wereld transformeren, stap voor stap. Sluit je aan en laten we samen bouwen aan de toekomst van technologie.!"
- Michael Kok